A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Анонс події. Онлайн-тренінг “Інструменти участі” в Комиш-Зорянській громаді

Дата: 07.06.2021 09:57
Кількість переглядів: 285

Громадська організація «Агенція сталого розвитку «Хмарочос», партнер програми DOBRE в Запорізькій області, запрошує жителів Комиш-Зорянської громади долучитися до онлайн-тренінгу на тему «Інструменти участі».

 

Захід відбудеться 10-го червня 2021 року о 14.00 годині. Тривалість заходу – 3 години. Основна мета тренінгу – познайомити жителів громади із сучасними формами прямої демократії, інструментами участі та механізмами залучення, які вони можуть застосовувати задля спільного вирішення актуальних для громади проблем.

 

До участі у тренінгу запрошуються всі, кого цікавить можливість брати активну участь в житті Комиш-Зорянської громади та долучатися до процесів спільного прийняття рішень – активних жителів громади, представників громадських організацій, ініціативних груп, молодь громади, всіх, хто прагне змінювати життя своєї громади на краще.

 

Учасники тренінгу дізнаються більше:

- про сучасні форми прямої демократії, види інструментів участі та механізмів залучення

- про ефективні способи їх використання задля вирішення актуальних локальних проблем

- про Статут територіальної громади

 

На учасників тренінгу чекають лекторій, інтерактивні форми роботи, дискусії та обговорення, а також презентація успішних прикладів використання інструментів участі.

 

Запрошений тренер – Сергій Омелічкін, експерт у галузі залучення громадськості до прийняття рішень, розвитку та впровадження громадського бюджету, створення місцевих коаліцій та підвищення інституційної спроможності ОГС. Сергій Омелічкін є виконавчим директором ГО «Агенція локальних ініціатив» (м. Харків).

 

Важливо! Для участі у онлайн-тренінгу необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/QbgPqCTC9RZxU8s1A. Всі зареєстровані учасники отримають посилання для доступу до онлайн-тренінгу.

 

Фейсбук-подія: https://www.facebook.com/events/183954393649088

 

Дізнатися більше про різноманітні освітні можливості, які пропонує Громадська організація «Агенція сталого розвитку «Хмарочос» у партнерстві з програмою DOBRE в Запорізькій області, ви можете на сторінці проєкту “Голос громади в місцевому самоврядуванні” https://www.facebook.com/dobre.zp

 

Станьте тією зміною, яку хочете бачити в своїй громаді!

 

Онлайн-тренінг відбувається у рамках проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні", компоненту Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). У Запорізькій області виконавцем проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" є Агенція  сталого розвитку "Хмарочос" у партнерстві із ГО "Культпрожектор" та ГО "УкрПростір".


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь