A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Друге засідання конкурсної комісії на посади директора

Дата: 15.06.2021 08:28
Кількість переглядів: 1026

11.06.2021 відбулося друге засідання комісії по проведенню конкурсу на посади директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району та директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району.

На засіданні присутні вісім членів комісії з дев’яти. Засідання відкрила і вела голова комісії, заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Вікторія Левада. На порядок денний винесено 3 питання:

1. Про проведення письмового тестування на знання законодавства у сфері освіти та вирішення ситуаційного завдання претендентами на посади директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району та директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району.

2. Про підведення підсумків етапів конкурсу:письмового тестування на знання законодавства у сфері освіти та вирішення ситуаційного завдання.

3. Про ознайомлення претендентів з результатами письмового тестування на знання законодавства у сфері освіти та вирішення ситуаційного завдання.

Рішення Конкурсної комісії прийнято відкритим голосуванням. Всі претенденти пройшли письмове тестування на знання законодавства та успішно вирішили ситуаційне завдання, продемонструвавши свої професійні компетентності. Всіх претендентів допущено до участі в наступному і заключному етапі конкурсу – публічної презентації, яке відбудеться 18.06.2021.

За результатами перших двох етапів претенденти набрали такі бали: за тестове завдання Брезицька Р.В. – 32 бали, Довгополик В.Г. – 28 балів, Омельченко Л.Г. – 28 балів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь