A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Підведення підсумків конкурсу на посади директора

Дата: 22.06.2021 12:12
Кількість переглядів: 1192

Фото без опису

22.06.2021 відбулося п’яте засідання комісії по проведенню конкурсу на посади директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району та директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району.

На засіданні присутні 7 членів комісії з 9, комісія правомочна. Засідання відкрила і вела голова комісії, заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Вікторія Левада. На порядок денний винесено питання про підведення підсумків конкурсного відбору претендентів на посади директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району та директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району та ознайомлення претендентів з результатами конкурсного відбору.

         Рішення Конкурсної комісії прийнято відкритим голосуванням.

За результатами конкурсу переможцями визнано:

 Брезицьку Раїсу Василівну на посаду директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району, балів з набраної сумою балів 130;

 Омельченко Людмилу Григорівну на посаду директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району, з набраною сумою балів 113.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь