A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Громадські ініціативи для розвитку територіальних громад 2021

Дата: 15.07.2021 15:25
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

13 липня 2021 року в Комиш-Зорянській територіальній громаді на базі Комиш-Зорянського селищного будинку культури відбувся захід «Майстерня з підготовки проєктних заявок на конкурс «ГРОМАДСЬКІ ІНІЦІАТИВИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ  ГРОМАД   2021».

Програму майстерні проводили Сергій Ткаченко, керівник проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», Наталя Селюкова, експертка з інструментів участі та залучення громадян до прийняття рішень проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», Ірина Ткаченко, координатора молодіжного напрямку, експертка із гуртування громади, проєкту   «Голос громади в місцевому самоврядуванні».

Розглядалися наступні питання:

  1. Що таке проєкт і які його складові (з'ясували, які особливості проєктної заявки конкурсу “ГРОМАДСЬКІ ІНІЦІАТИВИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД-2021”);
  2. Як правильно визначити та сформулювати проблему проєкту, його цільові групи, мету, завдання;
  3. Як розробити план виконання проєкту та окреслити очікувані результати реалізації проекту - короткострокові, довгострокові;
  4. Як розбудовувати команду та налагоджувати партнерство у громаді в реалізації проєкту;
  5. Які інструменти участі ввести в проєкт задля досягнення поставленої мети;
  6. Тонкощі підготовки бюджету проєкту;
  7. Практичні вправи, які допоможуть визначати та формулювати мету, завдання, систему заходів, очікувані результати та потенційні ризики для реалізації проєкту.

Отримали практичний досвід для підготовки проєктних заявок на конкурс «Громадські ініціативи для розвитку територіальних громад – 2021»: Вікторія Левада, Віктор Мерешко, Ірина Недобуга, Світлана Смоляна, Олександр Ребро, Наталя Савічева, Олександр Василенко, Наталія Василенко, Оксана Терещенко, Микола Пігалков, Алла Кириленко, Альона Богданова.      

Майстерня з підготовки проєктних заявок на конкурс “ГРОМАДСЬКІ ІНІЦІАТИВИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД-2021”  відбулася в рамках проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні", компоненту Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). У Запорізькій області виконавцем проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" є Агенція сталого розвитку "Хмарочос".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь