A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

ІІІ стратегічна зустріч

Дата: 19.07.2021 10:12
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

Чергове засідання з розробки стратегії розвитку громади відбулося 15 липня 2021 року в селищному будинку культури смт Комиш-Зоря.

На початку засідання виступив селищний голова  Ігор Гнатуша, який привітав усіх присутніх і побажав плідної роботи та передав слово консультантам проєкту Томашу Чубарі, Олексію Гаврилову та асистенту Миколі Крату.

На робочій зустрічі розглядалися заходи, щодо реалізації проєкту, цілей та результатів процесу в громаді. Обговорювалися коментарі та рекомендації щодо: звіту про стан громади, результатів соціальних досліджень, SWOT аналізу і бачення розвитку, основних стратегічних цілей. Учасники заходу були поділені на три робочі групи за напрямками : інфраструктурний, комунікаційний та економічний.

Кожна група визначила конкретні цілі стратегії, розробили індикатори впливу, що стосуються конкретних цілей. Також визначили відповідальних за виконання окремих заходів та розробили графік їх виконання.

У підсумку обговорили питання щодо подальшої роботи над стратегією.

В заході взяли участь представники робочої групи з написання стратегії розвитку Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь