A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕЩАСНІ ВИПАДКИ ТА ПРОФЕСІЙНІ ЗАХВОРЮВАННЯ

Дата: 19.07.2021 13:53
Кількість переглядів: 297

За період з  01 по 15 липня 2021 року до Більмацького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області повідомлень про нещасні випадки та професійні захворювання не надходило. 

    До відома:

    Повідомляємо, що згідно зі статтею 5  Порядку  розслідування  та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затверджений Постановою КМУ 17.04.2019 №337, безпосередній керівник робіт чи інша уповноважена особа підприємства негайно після отримання повідомлення про НВ та/або гострого ПЗ (отруєння):

1. Терміново організовує надання першої домедичної допомоги потерпілому та забезпечує, у разі потреби, направлення потерпілого до закладу охорони здоров’я.

2. Негайно повідомляє роботодавцеві про те, що сталося.

3. Зберігає до прибуття комісії з розслідування (спеціального розслідування) НВ та/або гострого ПЗ (отруєння) обстановку на робочому місці, машини, механізми, обладнання, устаткування у такому стані, в якому вони були на момент НВ, якщо це не загрожує життю та здоров’ю інших працівників і не призведе до більш тяжких наслідків або порушення виробничих процесів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь