A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

9-а позачерова сесія Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання 29.07.21р.

Дата: 02.08.2021 10:19
Кількість переглядів: 763

Список депутатів, зареєстрованих на 9-й сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання.

Бланк голосування про затвердження порядку денного

Порядок денний дев’ятої  позачергової сесії Комиш-Зорянської селищної ради

1. Про перейменування Комиш-Зорянської  селищної ради Більмацького району Запорізької області                                   (Бланк голосування)

2. Про перейменування виконавчого комітету Комиш-Зорянської селищної  ради Більмацького району Запорізької області                        (Бланк голосування)

3. Про виготовлення гербових печаток                                    (Бланк голосування)

4. Про надання частини чергової щорічної основної відпустки, надання  матеріальної допомоги на оздоровлення Комиш-Зорянському селищному голові               (Бланк голосування)

5. Про внесення змін до Статуту комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту»  Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області            (Бланк голосування)

6. Про призначення тимчасово виконуючої обов’язки директора комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області                     (Бланк голосування)

7. Про зміну назви та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти ясла-садок «Малятко» Комиш-Зорянської селищної ради в новій редакції                   (Бланк голосування)

8. Про внесення змін та доповнень до Порядку надання пільг по платі для батьків за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та загальноосвітніх школах Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області, затвердженого рішенням селищної ради від 23.12.2016 №13, зі змінами та доповненнями               (Бланк голосування)

9. Про встановлення вартості харчування та плати для батьків за харчування дітей в закладах загальної середньої освіти  Комиш-Зорянської селищної ради на 2021 рік               (Бланк голосування)

10. Про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів Комиш-Зорянської територіальної громади   (Бланк голосування)

11. Про затвердження Економічного профілю Комиш-Зорянської селищної територіальної громади                                 (Бланк голосування)

12. Про затвердження Програми місцевого економічного розвитку Комиш-Зорянської селищної територіальної громади                  (Бланк голосування)

13. Про  внесення змін до рішення Комиш-Зорянської селищної ради від 18.05.2021 № 13 «Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань публічних закупівель»             (Бланк голосування)

14. Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 24.12.2020 року № 45 «Про бюджет Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 рік», зі змінами та доповненнями                 (Бланк голосування)

15. Про припинення користування земельними ділянками, які надавались гр. Курнєву В.І.     (Бланк голосування)
16. Про припинення користування земельною ділянкою (сіножаті) гр. Семененко Л.В.         (Бланк голосування)

17. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Брезицькому О.О.         (Бланк голосування)

18. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Онишкевич З.О.                (Бланк голосування)

19. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Пилюшенку Ю.М.             (Бланк голосування)

20. Про внесення змін до рішення  Комиш-Зорянської селищної ради від 22.09.2020 №32 «Про  надання дозволу ТОВ «Агро Дружба» на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості)  – невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (із земель колишнього КСП «Дружба»)»            (Бланк голосування)

21. Про внесення змін до рішення Комиш – Зорянської селищної ради від 16.04.2021 № 83 «Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 3,00 га, яка розташована за межами с. Білоцерківка Комиш –Зорянської селищної ради»             (Бланк голосування)

22. Про реєстрацію права комунальної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення                                 (Бланк голосування)

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення площею 5,7634 га, яка перебуває у комунальній власності                          (Бланк голосування)

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шептій Н.І.            (Бланк голосування)

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Шептій Н.І.                      (Бланк голосування)

32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) та передачу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  у власність гр. Кириленку Л.М.                               (Бланк голосування)

33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу земельної ділянки у власність гр. Кирилаш Л.Г.                                  (Бланк голосування)

34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) та передачу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  у власність гр. Войтовій Н.С.                            (Бланк голосування)

35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) та передачу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Зайченко В.П.                                (Бланк голосування)

36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зі зміною цільового призначення) та передачу земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства  у власність гр.гр. Нехайчуку А.І., Нехайчук Г.В., Нехайчуку В.І.              (Бланк голосування)

37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) та передачу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  у власність гр. Пилюшенку Ю.М.                 (Бланк голосування)

38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зі зміною цільового призначення) та передачу земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства  у власність гр.гр. Прокоф’євій Л.Д., Старченко В.В.                   (Бланк голосування)

39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр.гр. Непийпиво О.І., Шульзі В.А.                                    (Бланк голосування)

40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в смт Комиш-Зоря по вул. Вокзальна, гр. Солтису В.М.              (Бланк голосування)

41. Про внесення змін у рішення Комиш-Зорянської селищної ради від 23.07.2019 №36 «Про виділення в натурі (на місцевості) та передачу у  власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (рілля) спадкоємцю за законом гр. Козловському Р.Л. земельної частки (паю) із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба», затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність гр. Козловському Р.Л.                               (Бланк голосування)

42. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Козловському Р.Л. із земель, які передавались в колективну власність  КСП «Дружба»           (Бланк голосування)

43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для передачі у власність гр. Білоус Т.Ю.                                       (Бланк голосування)

44. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Білай Т.Г. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»                                             (Бланк голосування)

45. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Дударєву В.М. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке».                                (Бланк голосування)

46. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Клімову С.В. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке».                          (Бланк голосування)

47. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Клімову В.М. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»                                      (Бланк голосування)

48. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Лисянському Ф.Ф. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»                              (Бланк голосування)

49. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Мережко Н.М. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке».                              (Бланк голосування)

50. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Олійник Л.В. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке».                                      (Бланк голосування)

51. Про надання у спільну часткову власність невитребуваних земельних ділянок власникам сертифіката на право на земельну частку (пай) Пантелеєвій М.В. та Пантелеєвій Д.О.   із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке».                 (Бланк голосування)

52. Про надання у спільну часткову власність невитребуваних земельних ділянок власникам сертифіката на право на земельну частку (пай) Пантелеєвій М.В. та Пантелеєвій Д.О.   із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке».             (Бланк голосування)

53. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Савченку Ю.В. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»                        (Бланк голосування)

54. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Сидоренко Л.В. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»                                                   (Бланк голосування)

55. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Тесленку О.К. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»                            (Бланк голосування)

56. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Толкунову О.Г. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»                                            (Бланк голосування)

57. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Тура М.І. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»                                       (Бланк голосування)

58. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) Якубенку А.І.  із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»                                           (Бланк голосування)

59. Про надання  дозволу  на  розробку технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  - невитребувані земельні частки (паї) - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВЦПЗ А.01.01) з метою подальшої передачі в оренду ТОВ «Україна»                 (Бланк голосування)

60. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6000 га для ведення особистого селянського господарства з метою подальшої передачі у власність гр. Мализі С.О.                 (Бланк голосування)

61. Про  надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення  для подальшої передачі у власність гр. Брезицькому О.О.                                  (Бланк голосування)

62. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва гр. Мороховській Н.Г.                                   (Бланк голосування)

63. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби з метою передачі в оренду гр. Мороховській Н.Г.            (Бланк голосування)

64. Про  надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для подальшої передачі у власність  гр. Онишкевич З.О.                                     (Бланк голосування)

65. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  зі зміною цільового призначення (насосна станція та артезіанська свердловина) для передачі в оренду С(Ф)Г «ВІКТОР»                           (Бланк голосування)

66. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби з метою передачі в оренду гр. Семененку А.В.             (Бланк голосування)

67. Про  надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення і обслуговування нежитлового приміщення (контора) для подальшої передачі в оренду  ТОВ «Агро Дружба»                                  (Бланк голосування)

68. Про  надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення і обслуговування нежитлового приміщення (механічна майстерня) для подальшої передачі в оренду  ТОВ «Агро Дружба»                (Бланк голосування)

69. Про надання згоди на розпаювання земель С(Ф)Г «Віола»              (Бланк голосування)

70. Про внесення змін до договору оренди землі від 24.10.2011 № 96, який  укладений з гр. Ключник В.С.                            (Бланк голосування)

71. Про відмову в наданні земельної ділянки з цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства на території Комиш-Зорянської селищної ради (Благовіщенський старостинський округ) гр. Голотіній О.Л.                       (Бланк голосування)

72. Про відмову в наданні земельної ділянки з цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства на території Комиш-Зорянської селищної ради (Благовіщенський старостинський округ) гр. Дмитрієву Г.М.                 (Бланк голосування)

73. Про відмову в наданні земельної ділянки з цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства на території Комиш-Зорянської селищної ради (Благовіщенський старостинський округ) гр. Іванченко А.В.                     (Бланк голосування)

74. Про відмову в наданні земельної ділянки з цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства на території Комиш-Зорянської селищної ради (Благовіщенський старостинський округ) гр. Щербань А.М.                          (Бланк голосування)

75. Про відмову в наданні земельної ділянки з цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства на території Комиш-Зорянської селищної ради (Ланцівський старостинський округ) гр. Селюк Н.А.                   (Бланк голосування)

76. Про відмову в наданні земельної ділянки з цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства на території Комиш-Зорянської селищної ради (Ланцівський старостинський округ) гр. Смоляній Т.І.                                     (Бланк голосування)

77. Про відмову в наданні земельної ділянки з цільовим призначенням - для ведення особистого селянського господарства на території Комиш-Зорянської селищної ради (Білоцерківський старостинський округ) гр. Линнику В.В.                           (Бланк голосування)

78. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 8,4900 га для рибогосподарських потреб (код КВЦПЗ І 10.10.07) із земель водного фонду, що розташована за межами с. Білоцерківка                       (Бланк голосування)

79. Про надання  дозволу  на  розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 8,4900 га для рибогосподарських потреб (код КВЦПЗ І 10.10.07) із земель водного фонду, що розташована за межами с. Білоцерківка              (Бланк голосування)

80. Про ініціювання співробітництва Комиш-Зорянської селищної територіальної громади зі Смирновською сільською та Більмацькою селищною територіальними громадами у сфері поводження з твердими побутовими відходами                              (Бланк голосування)

81. Про звернення депутатів Комиш-Зорянської селищної ради до Запорізької обласної ради та Верховної Ради України щодо утримання закладів вторинної ланки медицини                 (Бланк голосування)

82. Різне

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь