A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Серпнева нарада освітян.

Дата: 10.08.2021 15:33
Кількість переглядів: 1017

10.08.2021 на базі Комиш-Зорянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів начальник відділу освіти виконавчого комітету Альона Бузало провела серпневу нараду з керівниками закладів освіти територіальної громади. Порядок денний наради був досить насичений.

На початку заходу начальник освітньої сфери представила присутнім колегам нового директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Омельченко Людмилу Григорівну вчителя англійської мови цього ж закладу, яка посіла дану посаду у зв’язку з перемогою у конкурсі. Альона Володимирівна побажала новопризначеній директорці наснаги у роботі, терпіння, підтримки від колективу та задоволення від справи, якою займається.

На нараду також запрошено начальника служби у справах дітей виконавчого комітету селищної ради Олександра Черниша, який попрохав керівників звернути особливу увагу на сім’ї з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах, надавати їм посильну моральну, психологічну допомогу.  Також закликав присутніх до тісної співпраці, направленої на збереження життя, здоров’я та благополуччя дітей.

Головний бухгалтер Централізованої бухгалтерії Ольга Кублицька довела до відома керівників про особливості закупівель товарів, послуг та харчових продуктів в новому навчальному році, своєчасній платі дітей за харчування. Наголосила на особистій відповідальності керівників при замовленні дидактичного матеріалу, оргтехніки для НУШ, яка має відповідати всім вимогам встановленими державою.

Начальник відділу освіти довела до відома керівників про особливості початку навчального року, у зв’язку із загрозою поширення нового штаму короно вірусної хвороби. «У зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2021 року № 787, якою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236, щодо відвідування закладів освіти здобувачами освіти та проведення в закладах освіти масових заходів (вистав, свят, концертів) за участю здобувачів освіти у разі відсутності у більш як 20 відсотків персоналу закладу освіти документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, ми маємо провести чергову роз’яснювальну роботу серед працівників закладів освіти про необхідність, в сьогоднішніх умовах, вакцинації. На сьогодні педагогічні працівники та молодший персонал закладів освіти знаходиться у зоні ризику, так як щоденно буде перебувати і перебуває у постійному контакті з дітьми, батьки яких відносяться до різних вікових, соціальних груп та мають досить широке коло спілкування, яке неможливо відстежити. Тому вакцинація, в першу чергу, це захист самих себе, а також оточуючих вас колег, вихованців і т.д.», - підсумувала керівник.

Крім цього обговорено питання:

- приведення назв закладів освіти у відповідність до Закону України «Про освіту», внесення змін до Статутів закладів, подання проектів на затвердження сесії селищної ради до 13.08.2021;

- підготовки закладів освіти до нового навчального року 2021-2022 років та комісійного обстеження.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь