A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Публічні консультації

Дата: 20.09.2021 15:18
Кількість переглядів: 255

Фото без описуПублічні консультації – це формальний циклічний процес (діалог мешканців та влади), ініційований органом місцевого самоврядування, у межах якого проінформовані громадяни беруть участь у змістовних дискусіях з метою впливу на політику уряду щодо питань, які їх стосуються.

Публічні консультації можуть проходити у різноманітних онлайн- та офлайн-форматах — від проведення онлайн опитувань і форумів до організації зустрічей громади і круглих столів.

До консультацій здебільшого залучають громадські організації, експертів і звичайних громадян, але також можуть запрошувати представників окремих груп суспільства

Предмети публічних консультацій також можуть бути різними. Наприклад, органи влади можуть проводити публічні консультації щодо:

https://gblobscdn.gitbook.com/assets%2F-M6eQ_UsvHtJFkn1EUjC%2F-M8WULSTemwAvYQ_1bnd%2F-M8WYu4tRBxLWlk9NlY5%2Fimage.png?alt=media&token=7dc6dd4b-c701-4273-817d-d286e4a372d8

 

 

Змістовні публічні консультації посилюють довіру громадськості до громади, підвищуючи його прозорість і підзвітність. Вони також можуть сформувати підтримку певної політики серед населення, вдосконалити процес ухвалення рішень та покращити роботу громади на всіх рівнях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь