A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

11-а позачергова сесія Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання 21.09.21р

Дата: 29.09.2021 08:31
Кількість переглядів: 664

Список депутатів, зареєстрованих на 11-ї позачергової сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання.

Бланк голосування про затвердження порядку денного.

Порядок денний одинадцятої позачергової сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання:

 

1. Про внесення змін до поштової та юридичної адреси юридичної особи – Комиш-Зорянська селищна рада Пологівського району Запорізької області (71030 Запорізька область, Більмацький район, смт Комиш-Зоря, вул. Вокзальна, 5, (ЄДРПОУ25223155))   (Бланк голосування) 

2. Про внесення змін до поштової та юридичної адреси юридичної особи – Виконавчий комітет Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області (71030 Запорізька область, Більмацький район, смт Комиш-Зоря, вул. Вокзальна, 49, (ЄДРПОУ04526851))      (Бланк голосування) 

3. Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 24.12.2021 року №6 «Про умови оплати праці Комиш-Зорянського селищного голови, заступників селищного голови, секретаря селищної  ради, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету та старост в  2021 році»         (Бланк голосування) 

4. Про  зміну назви посад у виконавчому апараті Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області          (Бланк голосування) 

5. Про об’єднання Благовіщенського старостинського округу та Ланцівського старостинського округу            (Бланк голосування) 

6. Про скорочення чисельності працівників виконавчого апарату Комиш-Зорянської селищної ради на 2021 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 19.11.2020 року №17              (Бланк голосування) 

7. Про внесення змін та доповнень до Структури виконавчого апарату Комиш-Зорянської селищної ради та його загальної чисельності на 2021 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 19.11.2020 року №17             (Бланк голосування) 

8. Про  надання  частини чергової щорічної основної відпустки, надання  матеріальної допомоги на оздоровлення секретарю селищної ради Рибалці Т.В.           (Бланк голосування) 

9. Про внесення змін до Положення про умови та порядок надання платних соціальних послуг комунальною установою «Центр соціальних послуг» Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області      (Бланк голосування) 

10. Про внесення змін до назви, поштової та юридичної адреси юридичної особи – Комунальне некомерційне підприємства «Комиш-Зорянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області           (Бланк голосування) 

11. Про затвердження місцевої цільової Програми «Про безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів за рецептами лікарів для окремих груп населення та за певними категоріями захворювань» на 2021 – 2023 роки       (Бланк голосування) 

12. Про затвердження місцевої цільової Програми «Про забезпечення людей з інвалідністю технічними та іншими виробами медичного призначення для використання в амбулаторних та побутових умовах» на 2021 – 2023 роки    (Бланк голосування) 

13. Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 - 2023 роки           (Бланк голосування) 

14. Про затвердження Плану удосконалення послуги «Будівництво, ремонт та обслуговування доріг та тротуарів» на 2021-2027 роки  Комиш-Зорянської селищної територіальної громади        (Бланк голосування) 

15. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту у сфері поводження з твердими побутовими відходами           (Бланк голосування) 

16. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад      (Бланк голосування) 

17. Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 24.12.2020 року № 45 «Про бюджет Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 рік», зі змінами та доповненнями         (Бланк голосування) 

18. Про затвердження розпорядження селищного голови          (Бланк голосування) 

19. Про затвердження  Положення про порядок продажу земельних ділянок комунальної власності, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, що належать заявникам на праві власності, на території Комиш-Зорянської селищної ради      (Бланк голосування) 

20. Про реєстрацію права комунальної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення         (Бланк голосування) 

21. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, яка розташована в смт Комиш-Зоря по вул. Вокзальна, 61          (Бланк голосування) 

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель по вул. Новоселівка, 2 «д», в смт Комиш-Зоря Пологівського району Запорізької області            (Бланк голосування) 

23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зі зміною цільового призначення) та передачу земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства  у власність гр.гр. Білоконь Н.Ф., Білоконю В.І., Бараніченко Н.І.       (Бланк голосування) 

24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зі зміною цільового призначення) та передачу земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства  у власність гр.гр. Брезицькій  Р.В., Брезицькому О.О., Онишкевич З.О., Дворській С.І.          (Бланк голосування) 

25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зі зміною цільового призначення) та передачу земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства  у власність гр.гр. Степанюченко З.І., Халяві Л.Г.     (Бланк голосування) 

26. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Ляшенко Л.А. із земель, які передавались в колективну власність  КСП «Дружба»             (Бланк голосування) 

27. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Ганжелі П.В. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»            (Бланк голосування) 

28. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Зленко Л.М. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»       (Бланк голосування) 

29. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Кузовенко Н.Т. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»             (Бланк голосування) 

30. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Морман Н.В. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»              (Бланк голосування) 

31. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Настичу В.М. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»           (Бланк голосування) 

32. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Старушко М.М. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»          (Бланк голосування) 

33. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Тесленку О.К. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»              (Бланк голосування) 

34. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Тимошину Г.І. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»            (Бланк голосування) 

35. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Толкачовій Ю.А. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»                (Бланк голосування) 

36. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Хоменко Т.С. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»             (Бланк голосування) 

37. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Хотякову А.Ю. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»           (Бланк голосування) 

38. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Шайді О.П. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»             (Бланк голосування) 

39. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Шевченку С.М. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»             (Бланк голосування) 

40. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Юрченко Р.С. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке»            (Бланк голосування) 

41. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 8,4900 га для рибогосподарських потреб (код КВЦПЗ І 10.10.07), що розташована за межами с. Білоцерківка             (Бланк голосування) 

42. Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 8,4900 га для рибогосподарських потреб та укладання договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об`єктом з ТОВ «ЗІРКА БЦ»          (Бланк голосування) 

43. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки переданої у власність за державним актом на право приватної власності на землю гр. Федютіній Л.Л.        (Бланк голосування) 

44. Про  надання дозволу на поділ земельної ділянки переданої у власність за державним актом на право приватної власності на землю   гр.  Саєнко Л.Д.       (Бланк голосування) 

45. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки переданої у власність за державним актом на право приватної власності на землю гр.гр. Козирєвій Н.В., Самойленку О.В.         (Бланк голосування) 

46. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки переданої у власність за державним актом на право приватної власності на землю гр.гр. Козирєвій Н.В., Самойленку О.В.            (Бланк голосування) 

47. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою подальшої передачі у власність гр. Федоренку С.О.         (Бланк голосування) 

48. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби з метою передачі в оренду гр. Федоренку С.О.          (Бланк голосування) 

49. Про  надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення і обслуговування нежитлового приміщення гр.гр. Саєнку М.К. та Саєнко Л.Т. для подальшої передачі в оренду         (Бланк голосування) 

50. Про  надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з метою передачі в оренду гр. Ліпинському О.М.   (Бланк голосування) 

51. Про дострокове припинення договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв) від 19.09.2012 № 108, укладений з гр. Гаран А.Р., за взаємною згодою сторін        (Бланк голосування) 

52. Про припинення договору оренди землі від 21.09.2011 № 88, укладений з гр. Касаєм О.М., у зв`язку із закінченням строку, на який його було укладено      (Бланк голосування) 

53. Про безоплатну передачу майна на баланс та в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству «Комиш-Зорянський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Пологівсього району Запорізької області     (Бланк голосування) 

54. Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь