A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Увага! До відома жителів громади

Дата: 31.10.2021 09:07
Кількість переглядів: 233

 «За публічного обвинувачення Пологівської окружної прокуратури Куйбишевським районним судом визнано винним  мешканця м. Пологи за фактом незаконної порубки дерев у захисних насадженнях, що спричинило державі тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 246 КК України).

 Прокурорами в суді доведено, що 25-річний чоловік, не маючи спеціального дозволу, разом зі своїми знайомими, які були запевнені останнім про законність їх робіт, здійснив незаконну порубку понад 500 сироростучих дерев породи акація, клен, ясень у полезахисній смузі на території Комиш-Зорянської селищної ради поблизу сел Червоне Озеро та Руденка Пологівського (колишнього Більмацького) району, чим спричинив державі шкоду на майже 2 млн грн.

 Вироком суду обвинуваченого засуджено до реальної міри покарання у вигляді 5 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку терміном на 3 роки з конфіскацією майна.

 Нагадаємо, що ситуація зі знищенням захисних лісонасаджень у Запорізькій області є типовою для всієї країни, проте наш регіон вважається одним з найменш лісистих на території України.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь