A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

12-а сесія Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання 16.11.21р

Дата: 19.11.2021 13:17
Кількість переглядів: 727

Список депутатів, зареєстрованих на 12-й сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання.

Бланк голосування про затвердження порядку денного.

Порядок денний 12-ї позачергової сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання:

 

  1. Про затвердження Стратегії сталого розвитку Комиш-Зорянської селищної територіальної громади Запорізької області на 2021–2027 роки.              Бланк голосування.
  2. Про затвердження Статуту Комиш-Зорянської селищної територіальної громади.              Бланк голосування.
  3. Про план роботи Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області на 2022 рік             Бланк голосування.
  4. Про затвердження  Плану діяльності  Комиш-Зорянської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.              Бланк голосування.
  5. Про затвердження мережі та контингенту учнів  закладів освіти  Комиш-Зорянської селищної ради на 2021-2022 навчальний рік             Бланк голосування.
  6. Про затвердження штатних розписів закладів загальної середньої освіти Комиш-Зорянської селищної ради Запорізької області на 2021-2022 навчальний рік.              Бланк голосування.
  7. Про затвердження штатних розписів закладів дошкільної освіти Комиш-Зорянської селищної ради Запорізької області на 2021-2022 навчальний рік.              Бланк голосування.
  8. Про внесення змін та доповнень до місцевої цільової Програми розвитку комунального некомерційного підприємства «Комиш-Зорянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 24.12.2020 №16.              Бланк голосування.
  9. Про перейменування Відділу фінансів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області та внесення змін до поштової і юридичної адреси.              Бланк голосування.
  10. Про внесення змін до Статуту комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту»  Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області.              Бланк голосування.
  11. Про затвердження Порядку передачі з балансу на баланс майна Комиш-Зорянської селишної територіальної громади, яке знаходиться на балансах підприємств, організацій, установ комунальної власності або використовується на умовах оренди.              Бланк голосування.
  12. Про безоплатну передачу майна з балансу комунальної установи «Центр соціальних послуг» Комиш -Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області на баланс комунальному некомерційному підприємству «Комиш-Зорянський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області.              Бланк голосування.
  13. Про затвердження Порядку формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Комиш-Зорянській територіальній громаді.              Бланк голосування.
  14. Про затвердження розпорядження селищного голови             Бланк голосування.
  15. Про затвердження звіту про виконання бюджету Комиш-Зорянської селищної  територіальної громади за 9 місяців 2021 року.              Бланк голосування.
  16. Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 24.12.2020 року № 45 «Про бюджет Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 рік», зі змінами та доповненнями.              Бланк голосування.
  17. Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Комиш-Зорянської селищної територіальної громади Пологівського району Запорізької області.              Бланк голосування.
  18. Про дострокове припинення договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв) від 25.08.2009 № 107, укладений з гр. Климченком В.Ф., за взаємною згодою сторін.              Бланк голосування.
  19. Про припинення користування земельною ділянкою (сіножаті) гр. Курбатову О.П.              Бланк голосування.
  20. Про припинення користування земельною ділянкою (сіножаті) гр. Левченку А.В.              Бланк голосування.
  21. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Левченко С.І.              Бланк голосування.
  22. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Мандриці Г.В.              Бланк голосування.
  23. Про дострокове припинення договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв) від 22.09.2014 № 17, укладений з гр. Фоменком В.В., за взаємною згодою сторін.              Бланк голосування.
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби  з метою передачі в оренду гр. Климченко А.В.              Бланк голосування.
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) та передачу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  у власність гр. Дворському М.А.              Бланк голосування.
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) та передачу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  у власність гр. Пальчик Н.Д.              Бланк голосування.
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби та передачу її в оренду гр. Фоменко О.В.              Бланк голосування.
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту – спортивного майданчика, що знаходиться  в смт Комиш-Зоря по вул. Українська.              Бланк голосування.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  та передачу у власність гр. Саєнко Л.А..              Бланк голосування.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  та передачу у власність гр. Шишкіну П.П.              Бланк голосування.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та передачу земельної ділянки з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в оренду гр. Фоменко Я.В.              Бланк голосування.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та передачу земельної ділянки з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в оренду гр. Фоменку В.В.              Бланк голосування.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та передачу земельної ділянки з цільовим призначенням для сінокосіння і випасання худоби в оренду гр. Гарану П.І.              Бланк голосування.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) комунальної власності в смт Комиш-Зоря по вул. Східна ,буд. 3.              Бланк голосування.
  35. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) гр. Шаповаловій Л.В. із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке».              Бланк голосування.
  36. Про передачу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  у власність гр. Левченко С.І.              Бланк голосування.
  37. Про передачу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  у власність  гр. Залаті Б.П.              Бланк голосування.
  38. Про передачу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  у власність гр. Мандриці Г.В.              Бланк голосування.
  39. Про надання в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (Код КВЦПЗ 01.13) ТОВ «СК КИЕВ».              Бланк голосування.
  40. Про надання в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (Код КВЦПЗ 01.13) ТОВ «СК КИЕВ».              Бланк голосування.
  41. Про надання в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (Код КВЦПЗ 01.13) ТОВ «СК КИЕВ».              Бланк голосування.
  42. Про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби гр. Майбородіну Д.В.              Бланк голосування.
  43. Про  приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до вимог чинного законодавства гр. Старченко О.І.              Бланк голосування.
  44. Про  приведення державного акта на право приватної власності на землю у відповідність до вимог чинного законодавства гр. Довгополику А.М.              Бланк голосування.
  45. Про надання  дозволу  на  розробку технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) спадкоємцю за заповітом  на ½ права на земельну частку (пай) – сіножаті,  колишнього КСП «Дружба», гр. Гнатуші І.В.              Бланк голосування.
  46. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 14,1896 га, яка розташована за межами с. Білоцерківка Комиш –Зорянської селищної ради.              Бланк голосування.
  47. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 13,10 га, яка розташована за межами с. Білоцерківка Комиш –Зорянської селищної ради.              Бланк голосування.
  48. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою подальшої передачі у власність гр. Кирилаш Л.П.              Бланк голосування.
  49. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою подальшої передачі у власність гр. Кирилаш С.Б.              Бланк голосування.
  50. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою подальшої передачі у власність гр. Кириленко О.О.              Бланк голосування.
  51. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби з метою передачі в оренду гр. Смоляному П.А.              Бланк голосування.
  52. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби з метою передачі в оренду гр. Смоляному П.А.              Бланк голосування.
  53. Про  надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення і обслуговування нежитлового приміщення (механічна майстерня) для подальшої передачі в оренду  ТОВ «Агро Дружба».              Бланк голосування.
  54. Про розірвання договору оренди земельної ділянки від 02.06.2005 укладений з ПП «Відродження».              Бланк голосування.
  55. Про  внесення змін до договору оренди землі від 18.05.2011 № 55 в частині зміни орендаря земельної ділянки.              Бланк голосування.
  56. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 19.10.2020 № 44, який укладений з гр. Шишом А.В.              Бланк голосування.
  57. Про приведення у відповідність  до вимог чинного законодавства та внесення   змін до договору оренди землі від 18.05.2011  № 55.              Бланк голосування.
  58. Про відмову в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою на території Комиш-Зорянської селищної ради (Благовіщенський старостинський округ).              Бланк голосування.
  59. Про надання в оренду земельної ділянки для пропаганди первинного досвіду ведення сільського господарства іншого сільськогосподарського призначення (Код КВЦПЗ 01.10), ПП «Відродження».              Бланк голосування.
  60. Про внесення змін до поштової та юридичної адреси юридичної особи – Відділ освіти виконавчого комітету Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області (71030, Запорізька область, Більмацький район, смт. Комиш-Зоря, вул. Вокзальна, 5, (ЄДРПОУ40727649)) та затвердження Положення про відділ освіти виконавчого комітету Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області.              Бланк голосування.
  61. Про внесення змін до поштової та юридичної адреси юридичних осіб закладів освіти Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області та затвердження Статутів закладів освіти в новій редакції.              Бланк голосування.
  62. Про внесення змін до місцевої цільової Програми соціального захисту окремих категорій населення Комиш-Зорянської селищної ради на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 24.12.2020 №13.              Бланк голосування.
  63. Різне

63.1 Про формування та організацію фракції від політичної партії «Слуга народу»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь