Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

ВІДБУЛАСЯ АКЦІЯ «ВПЛИВАЙ НА БЮДЖЕТ ГРОМАДИ!»

Дата: 20.10.2021 13:19
Кількість переглядів: 235

У п’ятницю 15 жовтня біля Будинку культури Комиш-Зорянської громади відбулася акція «Впливай на бюджет громади».

Акція стартувала у не дуже сприятливий час – вже було оголошено про запровадження червоної зони карантину у Запорізькій області та громада готувалася до життя в умовах майбутніх обмежень. Акція стартувала урочистим переданням тиражу буклетів керівництву громади. У вихідний день «Бюджети для громадян» зустрічали селищний голова Ігор Гнатуша, секретар ради Тетяна Рибалка, начальник відділу фінансів Яна Дармобід. За такої нагоди було проведено коротку нараду щодо подальшого акції в громаді та збирання пропозицій в умовах, що склалися. Тираж брошури буде розпоідлений пропорційно кількості жителів між центральною садибою та чотирьма старостинськими округами і протягом наступних тижнів його буде персонально роздано членам громади. Одночасно буде проведений збір пропозицій до проєкту бюджету на наступний рік із подальшим розглядом цих пропозицій. Основний тягар проведення цього заходу візьмуть на себе старости в округах та співробітники апарату селищної ради в центральній садибі. Акція продовжилася розданням брошур «Бюджет для громадян» жителям громади. Переважно це були відвідувачі будинку культури та бажаючи поповнити запаси готівки в банкоматі, що розміщений поруч із входом до Будинку культури.

Пропозиції до бюджету Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2022-й рік можна подавати за посиланням https://forms.gle/VQJBFvQp2r72uU9A7

Проєкт реалізується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE , що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь