A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

16 листопада 2021 року відбулося пленарне засідання 12-ї сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання, головував на якому Комиш-Зорянський селищний голова Гнатуша Ігор Вікторович

Дата: 23.11.2021 13:31
Кількість переглядів: 794

У роботі сесії взяли участь 15 депутатів із 22, а також члени виконавчого комітету, керівники відділів, установ та старости.

Всього на пленарному засіданні 12 сесії селищної ради було розглянуто 63 питання.

На початку роботи депутати розглянули питання щодо затвердження Стратегії сталого розвитку Комиш-Зорянської селищної територіальної громади Запорізької області на 2021 – 2027 роки та Статуту Комиш-Зорянської селищної територіальної громади.

Були розглянуті питання, які стосувалися внесення змін до діючих програм та прийняли по них відповідні рішення, а також затвердили штатні розписи закладів загальної середньої  та дошкільної освіти Комиш-Зорянської селищної ради, Порядок передачі з балансу на баланс майна Комиш-Зорянської селишної територіальної громади, Порядок формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, Порядок надання в тимчасове користування житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Комиш-Зорянській територіальній громаді.

Заслухавши Звіт про виконання селищного бюджету за 9 місяців поточного року, депутати затвердили його, а також внесли зміни до бюджету Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Також в процесі роботи було затверджено План роботи Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області на 2022 рік та План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік Комиш-Зорянської селищної теріторіальної громади.

На пленарному засідання було прийнято ряд важливих рішень із земельних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь