A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Акція «Впливай на бюджет громади»

Дата: 21.10.2021 10:04
Кількість переглядів: 266

20 жовтня 2021 року старостами сіл Комиш-Зорянської громади проведена акція «Впливай на бюджет громади». Основна мета якої – зробити складну та технічну інформацію про місцевий бюджет доступною для розуміння кожного жителя громади.

Старости та посадові особи апарату селищної ради спілкуючись з жителями громади, поширювали друковані брошури «Бюджет для громадян 2021 рік» та пропонували подати пропозиції до бюджету на 2022 рік. Ознайомившись зі змістом брошури мешканці громади не поспішали подавати свої пропозиції, з невірою відносячись до того, що вони можуть вплинути на розподіл бюджетних коштів.

Для того, щоб громада активно розвивалася, недостатньо дій лише органів влади, потрібна і участь громадян. Щиро запрошуємо жителів громади до 25 жовтня 2021 року подати свої пропозиції до бюджету на 2022 рік.

Пропозиції можна надіслати за посиланням https://forms.gle/VQJBFvQp2r72uU9A7, або занести до селищної ради (кабінет №1).

Усі пропозиції від громадян будуть розглянуті на засіданні бюджетної комісії.

Проєкт реалізується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE , що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь