A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

23.11.2021 відділом освіти виконавчого комітету Комиш-Зорянської селищної ради проведено нараду з керівниками закладів освіти громади з питань нових норм та порядку організації харчування в закладах освіти.

Дата: 23.11.2021 09:24
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

Начальник відділу освіти Альона Бузало нагадала учасникам наради, що на сьогодні в країні триває реформа шкільного харчування. Зокрема зазначила, що протягом останніх двох років за ініціативи першої леді України Олени Зеленської реформа шкільного харчування почала набирати обертів. На сьогодні її впроваджено у 13 165 закладах освіти – це понад удвічі більше, ніж у 2020 році.

Також начальник відділу освіти зупинилася на питаннях необхідності реалізації системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point) — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Головним завданням системи HACCP є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за всіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви.

Під час наради було представлено презентацію про компанію   Pontem.ua. Головною метою компанії є впровадження принципово нового для України підходу до організації громадського харчування у найбільш чутливих галузях, а саме бюджетних організаціях. Прагненням є покращення якості надання послуги організації харчування у державних та приватних організаціях країни, впровадження інноваційних технологій, залучення інвестицій Європейського Союзу.

Представники компанії планують проводити семінари на території нашого району заради безпечності харчування підростаючого покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь