A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Чергове засідання Ради Голів ТГ Запорізької області

Дата: 23.12.2021 11:25
Кількість переглядів: 246

20.12.2021 відбулось чергове засідання Ради Голів ТГ Запорізької області.

Відповідно до порядку денного були підбиті підсумки 2021 року, та обговорені виклики 2022. Зокрема, експерт з медичної реформи Аліса Макаріхіна розповіла з якими ризиками в 2022 році можуть стикнутись громади.  Йдеться про ресурси для підвищення заробітних плат лікарям, дефіцит фінансування медичних закладів через підвищення тарифів на комунальні послуги, підвищення навантаження на лікарні через поширення нового штаму COVID, скорочення ФАПів тощо.

Також під час зборів Ради голів територіальних громад був підписаний договір про співробітництво з Національним університетом «Запорізька політехніка». Як зазначив директор економіко-гуманітарного інституту «Запорізької політехніки».           

Приємним моментом передноворічного заходу стало вручення відзнак Запорізької обласної ради представникам ТГ. Заступник голови обласної ради Геннадій Фукс вручив Почесну грамоту заступнику голови Комиш-Зорянської селищної ради Вікторії Леваді за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, активну громадську позицію, ініціативу та наполегливість, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування і втілення реформи децентралізації у Запорізькій області та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Голова Ради Голів ТГ Ігор Гнатуша наголосив, що всі питання потребують детального опрацювання та об’єднання зусиль усіх гілок влади, і вже сьогодні, необхідно формувати потужний голос громад з цих питань, аби держава чула території та дослуховувалась до їх думки.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь