A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Відбулась 13 сесія Комиш-Зорянської селищної ради

Дата: 29.12.2021 20:32
Кількість переглядів: 621

Фото без опису   Під головуванням Комиш-Зорянського селищного голови Ігоря Гнатуші 21 грудня 2021 року відбулося чергове пленарне засідання 13-ї сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання.

Перед початком обговорення питань за регламентом селищний голова Ігор Гнатуша, під оплески присутніх, вручив Подяку Запорізької обласної державної адміністрації Вадиму Батечку, депутату селищної ради, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування у Запорізькій області та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Першим питанням порядку денного була затверджена структура апарату, виконавчих органів Комиш-Зорянської селищної ради. Також було затверджено умови оплати праці керівного складу та працівників виконавчого апарату та виконавчих органів, Порядок надання пільг по платі для батьків за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та загальноосвітніх школах, Стратегія розвитку системи надання соціальних послуг Комиш-Зорянської селищної територіальної громади, фінансові плани КП «Мрія» та КНП «Комин-Зорянський центр первинної медико-санітарної допомоги».

В процесі роботи депутати внесли відповідні зміни до діючих місцевих цільових програм, прийняли необхідні програми на наступний рік, внесли зміни до бюджету Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 та затвердили бюджет громади на 2022 рік.

Також на сесії було ухвалено ряд важливих рішень із земельних питань.

Всього на пленарному засіданні 13-ї сесії восьмого скликання Комиш-Зорянської селищної ради було розглянуто 93 питання.

Фото без опису              Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь