Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 18.01.2022 19:05
Кількість переглядів: 275

11 січня 2022 року, в режимі онлайн-засідання, відбулося чергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського  району Запорізької області.

Головуючий на засіданні – селищний голова Ігор Гнатуша. Члени комісії – старости старостинських округів, начальники відділів апарату селищної ради, представники структурних підрозділів району, комунальних підприємств та установ громади.

На засіданні виступив представник Пологівського РУ ГУ ДСНС України в Запорізькій області, який ознайомив присутніх з першочерговими діями Комиш-Зорянської селищної ради та її підрозділів щодо підготовки та пропуску повені (паводків) на території громади у 2022 році. Також розповів про можливості посилення роботи стосовно попередження виникнення пожеж та загибелі людей на підпорядкованій території.

В ході роботи комісії  підведено підсумки роботи комісії за 2021 рік та затверджено План роботи на 2022 рік.

Затвердили План заходів з питань організації укриття населення на території громади.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь