A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

З 01.01.2022 року розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2021 рік.

Дата: 08.02.2022 11:13
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

Комиш-Зорянська селищна рада нагадує, що 01.01.2022 розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2021 рік. Важливо пам’ятати, що безпосередньому поданню Вами декларації може передувати виникнення у Вас питань у зв’язку із завершенням терміну дії КЕП (кваліфікований електронний підпис) або його втратою, зміною електронної пошти, а також питань щодо вимог до відображення тої чи іншої інформації у декларації, вирішення яких потребуватиме додаткового часу. Тому просимо Вас перевірити, щоб Ви без перешкод могли зайти до Реєстру та мати всю необхідну інформацію для заповнення декларації.  На сайті Комиш-Зорянської селищної ради в розділі «Протидія корупції» підрозділі «Електронне декларування» розміщена  інформація, а саме «Покрокова інструкція для отримання ЕЦП та довідки про доходи», де Ви зможете ознайомитися як отримати новий ЕЦП через систему Приват 24 (якщо Ви є клієнтом Приватбанку), як отримати «Довідку про доходи» в Електронному кабінеті платника через веб-портал ДФС.

Для того, щоб вам було максимально комфортно розпочати кампанію декларування 2022 року Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) підготувало оновлену редакцію роз’яснень, що охоплює понад 200 найпоширеніших питань.

У роз’ясненнях можна знайти відповіді як на традиційні питання про те, як правильно декларувати спадщину, так і на ті, які почали виникати в декларантів лише минулого року: наприклад, чи потрібно декларувати «ковідну тисячу».

З роз’ясненнями можна ознайомитися в Базі знань НАЗК за посиланням https://nazk.gov.ua/uk/novyny/nazk-opublikuvalo-novi-roz-yasnennya-do-kampaniyi-deklaruvannya-2022-roku/   та      https://nazk.gov.ua/uk/topic/kampaniya-deklaruvannya-2022/

 

Комиш-Зорянська селищна рада, рекомендує Вам не зволікати із заповненням декларації та подавати їх завчасно.

         Сподіваємося, що  дана інформація допоможе вам у заповненні та поданні декларації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь