Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Волейболістки Запорізької області зіграли дружню гру в рамках спортивних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 14.03.2024 21:48
Кількість переглядів: 96

Вмотивовані та з позитивним настроєм волейболістки Запорізької області зіграли дружню гру в рамках спортивних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Першість виборювали шкільні команди «Руді лисиці» та «Сірий вовк».

Підтримати юних спортсменок завітала амбасадорка проєкту в Запорізькій області Олена Аксьонова. Вона зауважила, що такі ігри дозволяють підліткам проявити свої найкращі здібності у спорті, лідерські якості та навички взаємодії у команді, що вкрай важливо для підростаючого покоління.

Нагадуємо, проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та покликаний збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі й ведуть здоровий спосіб життя.

Наймасштабніший шкільний спортивний рух України об'єднує активну молодь.
Вболіваємо та підтримуємо!
Разом до перемоги!

Посилання на відео.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь