Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Баскетбольні зірки Запорізької гімназії №6 готові запалювати в проєкті «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» 

Дата: 26.03.2024 18:45
Кількість переглядів: 107

Юні баскетболістки з запорізької гімназії №6 сповнені ентузіазму і готові підкорювати нові висоти спортивного проєкту «Пліч-о-пліч». Дівчата готуються до змагань і багато тренуються – весь вільний час проводять на баскетбольному майданчику. Для них баскетбол – не тільки улюблений вид спорту, а й можливість знайти справжніх друзів. 

Як зазначає тренер команди Сергій Солонський, заняття завжди проходять у дружній атмосфері, наповнені натхненням та посмішками. 

Проєкт «Пліч-о-пліч» дарує дітям можливість розвивати свої спортивні здібності, виховувати дисципліну, витривалість та сприяє формуванню командного духу, – пояснює тренер. 

Проявити свою наполегливість дівчата зможуть 20 квітня на  територіальному етапі змагань. У цей день у «Пліч-о-пліч» 4 жіночі  команди змагатимуться за звання кращої та можливість представляти область на всеукраїнському рівні.

Посилання на відео.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь