Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Я мрію повернутися в рідний, вільний український Бердянськ!» – історія 19-річного юнака

Дата: 23.04.2024 12:45
Кількість переглядів: 64

19-річний Олексій вирішив долучитися до ЗСУ і прийшов у рекрутинговий центр Запоріжжя. Під час повномасштабного вторгнення хлопець виїхав з тимчасово окупованого Бердянська. Встиг побувати й за кордоном у Грузії, де працював на будівництві. Згодом приїхав до Запоріжжя, аби боронити рідну землю.



Мотивацією для Олексія стало бажання повернутися до рідного, вільного українського Бердянська. А ще – захоплення артилерією.

Я не міг уявити, що буду захищати нашу Батьківщину, що буду трощити руських, що буду визволяти наші землі й згодом зможу повернутися до Бердянська!, – наголошує Олексій.

Під час спілкування з працівниками рекрутингового центру хлопцю пропонували службу у різних  частинах та на цивільних посадах.

Як зазначила працівниця Центру, є багато цивільних посад, які потрібні ЗСУ: бухгалтери, медики, діловоди, музиканти. Це не обов’язково бойові посади. Звертатися можуть усі бажаючі віком від 18 до 60 років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь