Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Шановні земляки! Сьогодні день трауру та скорботи. День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Дата: 04.06.2024 09:00
Кількість переглядів: 43

Війна – це страшні часи, які руйнують долі, калічать тіла та відбирають життя. І найболюче те, що від цього страждають й наші діти. Агресор застосовує варварські методи: обстрілює дитячі садки, школи, звичайні житлові квартали, де живуть маленькі діти та підлітки. Вони мали б ходити на заняття й на уроки, гратися, ходити гуляти з друзями, а не ховатися від обстрілів у бомбосховищах і укриттях, вони б мали слухати музику, а не вибухи, та будувати плани і мрії. Але російська навала жорстоко відібрала цю можливість: знищила дитячі садки, школи, житлові квартали, скалічила долі, зламала дитинство та відібрала найцінніше - життя..

Це нестерпний, сильний біль, який завжди буде ятрити наші душі та серця. Мої найщиріші співчуття батькам, та родичам, які втратили своїх дітей, онуків, племінників! Світла пам’ять!

Ми маємо боротися заради наших дітей, заради мирного та спокійного майбутнього, заради життя у вільній Україні! Без обстрілів, вибухів та воєн! Ми маємо не здаватися та продовжувати тримати оборону! Слава Україні!

 

Голова Пологівської районної
державної адміністрації,
начальник районної військової
адміністрації                                                                   Артур КРУПСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь