Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Запорізькій ОВА: розглянуто звернення громадської організації 

Дата: 15.08.2024 23:35
Кількість переглядів: 36

Ймовірне порушення на суму 180 тисяч гривень виявила громадська організація при закупівлі аптечок одним із департаментів Запорізької міськради. Робоча група «Прозорість і підзвітність» при Запорізькій ОВА розглянула звернення громадських активістів на черговому засіданні. 

В березні 2023 року департамент Запорізької міскради провів процедуру закупівлі 125 аптечок першої медичної допомоги для укриттів. З компанією-переможцем було укладено договір на суму 789 тис. грн.

Активісти громадської організації проаналізували інформацію, що є у вільному доступі. При цьому виявили потенційну переплату у розмірі 180 тис. грн.

Члени робочої групи «Прозорість і підзвітність» ухвалили рішення – звернутися до правоохоронних органів щодо перевірки виконання умов договору постачальником.

Детальніше – за посиланням (https://www.zoda.gov.ua/news/70582).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь