Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Розвиваєте підприємництво — подавайте заявку на національну премію Ukrainian Enterprise Promotion Awards та представте Україну в ЄС

Дата: 17.08.2024 21:19
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Представте ваш проєкт із розвитку підприємництва на національній премії Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024 (UEPA) — переможці презентуватимуть найкращі рішення в ЄС. 

Щоб більше організацій могли продемонструвати найкращі українські практики підтримки бізнесу, дедлайн подання заявок на UEPA продовжено до 18 серпня.

UEPA — це національний етап відбору кандидатів на участь у європейській премії European Enterprise Promotion Awards (EEPA). Премія UEPA нагороджує авторів ініціатив, що сприяють розвитку українського малого й середнього підприємництва на національному, регіональному та місцевому рівнях. Також у межах UEPA можливість отримати відзнаку матимуть представники бізнесу. Перемога мікро-, малих та середніх підприємств визначатиметься за провідні практики в категорії «Відповідальне та інклюзивне підприємництво» за умови, що проєкт, який претендує на участь у конкурсі, не є основною діяльністю МСП. 

Подавайте заявку, якщо ви:

  • популяризуєте розвиток підприємництва в Україні
  • впроваджуєте успішні заходи політики та практики у сфері підприємництва
  • заохочуєте та надихаєте потенційних підприємців

Автори найкращих рішень та практик зможуть здобути перемогу в 6 категоріях: 

  • Сприяння підприємницькому духу
  • Інвестування в підприємницькі навички
  • Підтримка цифрових технологій
  • Покращення бізнес-середовища та підтримка інтернаціоналізації бізнесу
  • Підтримка сталої трансформації
  • Відповідальне та інклюзивне підприємництво (мікро-, малі й середні підприємства можуть подаватися саме до цієї категорії) 

Додатково журі присуджуватиме гран-прі за найбільш натхненну ініціативу серед усіх категорій. Важливо зазначити, що переможець гран-прі не конкуруватиме за участь у європейській частині конкурсу. Заявки на участь у UEPA оцінюватиме українське журі за уніфікованими європейськими критеріями ЕЕРА. 

До участі запрошуються національні організації; регіони, громади, великі та малі міста; ініціативи державно-приватного партнерства (між органами влади та підприємцями); освітні програми; бізнес-організації (мікро-, малі та середні підприємства можуть подаватися лише до категорії «Відповідальне та інклюзивне підприємництво»); транскордонні ініціативи (за умови спільної номінації від усіх залучених країн). Журі розглядатиме ініціативи, засновані щонайменше 15 місяців тому.

Лідерство в кожній з категорій оцінюватиметься за критеріями:

  • оригінальність, практична реалізація та інноваційність проєкту
  • позитивний вплив на місцеву економіку
  • взаємовідносини з місцевими зацікавленими сторонами
  • можливість відтворення та масштабування проєкту в інших країнах

Два переможці національної премії UEPA візьмуть участь у європейській церемонії нагородження ЕЕРА в листопаді 2024 року. 

21 серпня представники організаційного комітету премії повідомлять учасників про результати відбору для пітчингу проєктів, який відбудеться онлайн 26 серпня. Журі визначить переможців у 6 категоріях та «Гран-прі», а також номінантів на європейську премію після представлення ініціатив того ж дня. 

Ставайте переможцями UEPA — заповнюйте заявку за посиланням і надихайте підприємців в Україні та Європейському Союзі. 

Як взяти участь?

  • Дізнавайтеся більше за посиланням
  • Подавайте заявку на національну премію UEPA українською мовою до 18 серпня 2024 року за посиланням

Премія ініційована Міністерством економіки України, Міністерством цифрової трансформації України й Офісом з розвитку підприємництва та експорту в межах проєкту EU4Business: SME Policies and Institutions Support (SMEPIS), що реалізується Ecorys у консорціумі з GIZ, BRDO та Civitta за фінансової підтримки Європейського Союзу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь