Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Шановні земляки! Сьогодні ми відзначаємо важливу дату для нашого народу – День Державного прапора!

Дата: 23.08.2024 11:47
Кількість переглядів: 33

Двадцять років тому, 23 серпня 2004 року День Державного прапора було встановлено на загальнодержавному рівні указом Президента України. 

У ці складні часи, коли наша країна бореться за свою свободу і територіальну цілісність, значення синьо-жовтого стягу набуло особливого значення. Державний Прапор — це символ нашої історії, культури і нашого народу. Він майорить над нашими містами і селами, на фронті і в тилу. І де б ми не опинилися, синьо-жовті кольори завжди нам будуть нагадувати про блакитне небо і золоті поля пшениці, про наші традиції і наші мрії.

Український прапор став свідком незліченних випробувань, але кожного разу, коли його підіймають над нашими містами та селами, ми відчуваємо гордість за нашу країну. Наш стяг об'єднує нас, незалежно від місця проживання, мови чи віку, нагадуючи про те, що ми — єдиний народ, що ми маємо спільну мету — захистити рідну землю та побудувати мирне і вільне майбутнє. Цей прапор дає сили, підтримує у найтяжчі моменти, нагадуючи, за що боряться наші бійці. Щиро вдячний кожному захиснику нашої України за те, що ви продовжуєте боротьбу за мир та вільне українське майбутнє!

Бажаю всім нам витримки, міцного здоров’я, сили духу, мужності та непохитної віри! Нехай мирне небо знову засяє над нашими головами і наш Державний Прапор завжди майорить над нашою вільною і незалежною країною! Крокуємо разом до Перемоги! Слава Україні!

Голова  районної державної 
адміністрації, начальник районної
військової адміністрації                                                    Артур КРУПСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь