Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Шановні земляки! Сьогодні для нас важлива дата – День Незалежності України. Свято незламних, нескорених та сильних!

Дата: 24.08.2024 08:40
Кількість переглядів: 70

Цього року ми святкуємо 33-тю річницю Незалежності України. Це великий день, коли ми відзначаємо можливість жити вільно, бути господарями на своїй землі, ухвалювати власні рішення і будувати своє незалежне майбутнє.
 
Проте сьогодні, в умовах повномасштабної війни, ми маємо закарбувати якою саме ціною здобувається наша свобода. Ми вшановуємо пам’ять усіх, хто віддав своє життя, захищаючи нашу країну, і висловлюємо безмежну вдячність тим, хто продовжує цю боротьбу! Ми показали всьому світу, що незалежність і свобода для нас — не порожні слова, а мета, за яку ми готові боротися.

Цей день нагадує нам про те, за що боролися наші пращури і за що сьогодні продовжуємо боротися і ми. Незалежність – це не просто слово, це наше право на вільне і гідне життя, на власну культуру, мову і традиції. Ми боремося за наших людей, цінності, території. Ми віримо, що Україна відновиться і стане ще сильнішою. 

З Днем Незалежності! Нехай цей день стане символом нашої незламності, єдності та віри у світле майбутнє нашої країни! Крокуємо разом до Перемоги! Слава Україні!

Голова районної державної
адміністрації, начальник районної
військової адміністрації                                                                   Артур КРУПСЬКИЙ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь