Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція «16 днів проти насильства»

Акція «16 днів проти насильства»

Як часто ми переконували себе, що нам здалося, що усі так живуть? Скільки разів ми стикалися із "мудрістю", що це нормально і така любов? Чи вагалися ми допомогти, вважали це приватною справою? Так, на жаль, нам вдається знаходити виправдання насильству. А правда така: якщо він любить тебе, то ніколи не вдарить; зробити боляче - це не прояв симпатії; твоя "хата не скраю", і ти можеш допомогти. Час називати речі своїми іменами, ніхто не заслуговує на насильство. Без усіляких "але".

10:35 02.12.2019

ДЕРЖАВНІ СЛУЖБОВЦІ ПІДВИЩИЛИ КВАЛІФІКАЦІЮ З МІСЦЕВОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

ДЕРЖАВНІ СЛУЖБОВЦІ ПІДВИЩИЛИ КВАЛІФІКАЦІЮ З МІСЦЕВОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

 Протягом дев’яти днів тривало навчання з місцевого економічного розвитку. Тренінги проводили фахівці Проєкту «Партнерство для розвитку міст» («ПРОМІС») спільно з Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Запорізької області.

09:24 26.11.2019

"Партнерство для розвитку міст"

"Партнерство для розвитку міст"

Проект "Партнерство для розвитку міст" проміс / pleddg спільно з Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Запорізької області здійснює навчання з місцевого економічного розвитку. До проведення тренінгу в Запоріжжі залучені місцеві тренери та викладачі із Національної академії державного управління при Президентові України. Проект #ПРОМІС – перший проект міжнародної технічної допомоги, який адаптував власну тренінгову програму з МЕР до вимог законодавства України про підвищення кваліфікації. Це дає змогу слухачам здобути сучасні знання з місцевого економічного розвитку та отримати сертифікати державного зразка.

09:18 21.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь