A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Асоціація об'єднаних територіальних громад

Асоціація об'єднаних територіальних громад

Стартували публічні обговорення змін до Конституції України, які мають закріпити реформовану систему місцевого самоврядування та нову територіальну організацію влади.

09:58 26.02.2020

Консультації в Мінрегіоні продовжуються

Консультації в Мінрегіоні продовжуються

Консультації в Мінрегіоні продовжуються, це дійсно безпрецедентний процес і надзвичайно корисний, дуже вдячні пану В'ячеславу Негоді та пану Віталію Безгіну за професійний підхід, витримку і толерантність!!! Низка ОДА презентували перспективні плани, які ретельно продумані, обговорені з громадами і максимального узгоджені, враховано добровільний процес об'єднання громад з 2015 року, підсилюються діючі ОТГ ще не об'єднаними територіями. Харківська, Запорізька і Дніпропетровська області сьогодні мають декілька неузгоджених позицій, сподіваємось, що до пропозицій Асоціації ОТГ дослухаються. По Полтавській області ще багато неузгоджених позицій, але ми готові допомогти ОДА і долучитись до діалогу з громадами, щоб зберегти існуючі і успішні ОТГ та сформувати остаточний перспективний план об'єднання громад. Прикро лише, що під час "гри", або навіть в кінці змінюються її правила, чекаємо на показники спроможності громад в новій редакції Методики від 24 січня!

16:15 28.01.2020

«Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VIІ)»

«Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VIІ)»

16-17 січня громадою пройшов ряд форумів, на яких прийнято рішення підтримати пропозиції ініціативної групи щодо участі у конкурсі субпроектів в рамках проекту УФСІ «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VIІ)» та подати на конкурс субпроектів УФСІ 5 закладів первинної медичної допомоги Комиш-Зорянської ОТГ, що розташовані в смт Комиш-Зоря, с.Благовіщенка, с.Білоцерківка, с.Ленцеве та с.Шевченківське.

08:13 20.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь