A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Оголошення

До уваги жителів громади!

В зв’язку з ремонтними роботами Більмацьким МРРЕМ ПАТ «Запоріжжяобленерго» буде припинено постачання електричної енергії на підстанції Цареконстантинівська в населених пунктах Комиш-Зорянської селищної об’єднаної громади:

10:57:38 19.03.2021

Сприяння працевлаштуванню ВПО та місцевих мешканців

ГО «Фонд "Професійний розвиток Харкова” оголошує набір молоді до програми «Сприяння працевлаштуванню ВПО та місцевих мешканців» проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури (УФСІ VI)», що впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Банк розвитку КІШ                                                                   Мета Програми - сприяння

14:55:45 17.03.2021

Увага! Захід переноситься.

Інформуємо, що  презентація Академії Жіночого Лідерства у Комиш-Зорянській громаді, яка запланована на16 березня 2021 р. з 15.00 до 16.00 в приміщенні Комиш-Зорянського селищного будинку культури ПЕРЕНОСИТЬСЯ!!! ДАТУ ПРОВЕДЕННЯ ПРЕЗЕНТАЦІЇ  ПОВІДОМИМО ЗГОДОМ. ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!

19:07:35 15.03.2021

Шановні мешканці Комиш-Зорянської громади, будь ласка пройдіть опитування "Задоволеність пацієнтів послугами охорони здоров’я."

Запрошуємо Вас взяти участь у дослідженні стану здоров’я громади та задоволення населення рівнем надання послуг з охорони здоров’я. Участь у цьому опитуванні дуже важлива, вона допоможе оцінити та покращити стан здоров'я громади та роботу закладів охорони здоров’я у Вашій місцевості. Є добровільною. Жодна з Ваших відповідей не зможе бути ідентифікованою з Вами особисто. Заповнюючи анкету, Ви даєте згоду на участь у ній.

18:34:55 11.03.2021

До відома жителів громади!

       В зв’язку з ремонтними роботами Більмацьким МРРЕМ ПАТ «Запоріжжяобленерго» буде припинено постачання електричної енергії на підстанції Цареконстантинівська в населених пунктах Комиш-Зорянської селищної об’єднаної громади:

14:24:16 11.03.2021

До відома жителів Комиш-Зорянської громади

            За даними  комунального некомерційного підприємства «Комиш-Зорянський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради в період з 26 лютого по 05 березня 2021 року мобільною бригадою КНП «Комиш-Зорянський Центр ПМСД» було відібрано  20 зразків біологічних матеріалів від осіб з підозрою на коронавірусну хворобу COVID-19 та відправлено до ДУ «Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України».

11:12:20 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь