A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Життя громади

Супервізія для працівників КУ "ЦСП" Комиш-Зорянської СР на тему "Профілактика та попередження конфліктів"

20.11.2019 року директором Лихварь Л.В. була проведена супервізія для працівників КУ "ЦСП" Комиш-Зорянської СР на тему "Профілактика та попередження конфліктів" Конфлікт - зіткнення протилежної спрямованих цілей, інтересів, позицій, думок чи поглядів двох чи більше людей. Буває так, що в одних випадках вирішення конфліктів проходить коректно і професійно грамотно, а в інших, що частіше - непрофесійно, безграмотно з поганими наслідками частіше для учасників конфлікту, де немає переможців, а є тільки переможені.Тому були розглянуті стилі та пропозиції, щодо вирішення конфліктних ситуацій.

09:30:36 26.11.2019

Патронатні вихователі

 Відбулося підбиття підсумків проходження навчання Швайковської Олени Василівни - кандидата у патронатні вихователі та її помічника Швайковського Олега Васильовича за Програмою підготовки кандидатів у патронатні вихователі. Вдячні за участь у співбесіді заступнику директора Запорізького ОЦСССДМ Репіній Світлані Анатоліївні, заступнику начальника області Служби у справах дітей Запорізької ОДА Сергєєвій Ользі Костянтинівні та методисту відділу методичного забезпечення соціальної роботи ЗОЦСССДМ Безрук Марині Леонідівні та іншим спеціалістам.

15:12:39 25.11.2019

З Днем народження !

24 листопада святкує свій день народження депутат Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області сьомого скликання Людмила Рябовол Нехай цвітуть під небом синьооким Ще довго-довго дні й літа, А тиха радість, чиста і висока, Щоденно хай до хати заверта! Бажаємо здоров'я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай у серці розкошує літо І соняхом квітує золотим. Хай постійний успіх, радість і достаток Сипляться до вас, немов вишневий цвіт, Хай життєвий досвід творить з буднів свята, Господь дарує довгих-довгих літ!

09:19:44 23.11.2019

З Днем народження !

18 листопада святкує свій день народження депутат Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області сьомого скликання Смоляна Людмила Іванівна

09:23:20 17.11.2019

Що таке послуга з патронату і кому вона буде надаватись

14 листопада 2019 року в кабінеті селищного голови відбулось підписання договору про надання послуг з патронату. Тепер на території Комиш-Зорянської ОТГ офіційно можуть надаватись послуги з патронатного виховання дітей.

09:17:28 15.11.2019

З Днем народження !

15 листопада всяткує свій день народження депутат Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області сьомого скликання Александр Тесленко

09:25:39 14.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь