A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Життя громади

Готуємося до старту громадського бюджету 2020.

23 червня 2020р. відбулося засідання координаційної ради. На засіданні були присутні Комиш-Зорянський селищний голова Гнатуша І.В. та секретар селищної ради Муха К.С., які разом з членами координаційної ради обговорили можливість проведення громадського бюджету в умовах карантину. Також розглянули зміни та доповнення до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Комиш-Зорянської селищної ради, які рекомендовано розглянути та затвердити на засідання чергової сесії селищної ради. Зміни стосуватимуться процедури подання пропозицій, голосування та підрахунку голосів.

15:14:41 23.06.2020

Комиш-Зорянська ОТГ отримала благодійну допомогу

В рамках проекту «Підтримка об’єднаних громад в боротьбі з пандемією КОВІД-19» за фінансової підтримки Програми «U-LEAD з Європою» Міжнародним благодійним фондом «Карітас України» надано благодійну допомогу  Комиш-Зорянській ОТГ.

14:06:46 23.06.2020

ЦСД Комиш-Зорянської СР

Працівниками відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з родинами, які опинилися в складних життєвих обставинах постійно проводяться бесіди, з питань формування відповідального батьківства, недопущення потрапляння дітей в СЖО та створення належних умов проживання. Також проведена соціально-профілактична робота про шкідливий вплив на здоров’я алкогольних напоїв та вплив негативного прикладу для наслідування дітей.

09:52:56 26.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь