A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Життя громади

ЦСП Комиш-Зорянської селищної ради

Продовжуються зустрічі з прийомними сім’ями та ДБСТ на яких як батьки, так і діти, діляться своїми сімейними традиціями, вподобаннями та планами на майбутнє.

15:37:47 23.01.2020

Спорт

Воспитанники Николайя Пигалкова.

10:59:39 22.01.2020

Подяка депутату

Рік, що минає залишає по собі різні спогади, емоції і справи. А наша громада завершає його і вступає в новий рік з певними здобутками і новими проектами та надіями. Наприклад, Білоцерківську ЗОШ І-ІІІ ступенів чекає покращення і оновлення. За сприяння депутата Запорізької обласної ради Артема Попова та спільної роботи з Комиш-Зорянським селищним головою Ігорем Гнатушею, школа отримає нові вікна. Дирекція школи та батьки раніше зверталися до Артема Вікторовича з цим питанням і він дотримав свого слова. В новому році буде виділена субвенція з обласного бюджету саме для Білоцерківської ЗОШ для заміни старих віконних блоків на нові, теплозберігаючі склопакети.

08:47:30 28.12.2019

Заклади культури Комиш-Зорянської ОТГ

Відкриття Резиденції Діда Мороза. 21 грудня 2019 року 11:00 - Комиш-Зорянський селищний БК. Новий рік – свято, яке наповнює кожну оселю світлом радості, найзаповітніших мрій і добрих надій, яке прикрашає наші обличчя щирими посмішками, а душі – незгасним вогнем любові до ближнього. Хай доброта та чуйність будуть притаманні кожному з нас. Творімо чудеса для інших і чудо неодмінно відбудеться з нами. Надії усім, віри у себе та у людей. І приємних несподіванок у новорічні свята. Таких несподіванок з великим нетерпінням очікували малята щоб побачитися з Дідом Морозом у цьому році. Вже другий рік у Комиш-Зорянському селищному будинку культури яскраво проходить відкриття Резиденції Діда Мороза. Де на самих маленьких чекають казкові персонажі- Дід Мороз та Снігуронька (Динник Є.) та їх помічники - лісові ельфи (Харченко В. та Остроух Л.).і маленький Скубіду - (Динник К.) Дітлахи з великим задоволенням розповідали вірші та співали пісень. А потім всі дружно танцювали хоровод та грали у гру «Лови сніжку». Всі хто прийшов на свято отримали солодощі та подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.

08:40:18 23.12.2019

Свято наближається!

Завдяки ентузіазму та завзяттю жителів села, в Білоцерківці прикрашена ялинка. Особлива подяка працівникам СВК " Зірка" і керівнику Федько М.М. за сприяння. Всім гарного настрою. Готуємося до зустрічі Нового 2020 року!

08:36:37 23.12.2019

Що таке «патронатна родина» і як такі сім'ї живуть у Запорізькій області

Патронатний вихователь - звучить як покликання, на практиці - справжня професія. В Україні поняття “патронатна родина” з'явилося відносно нещодавно і втілюється така форма сімейного виховання маленькими кроками. Водночас, у багатьох країнах патронат давно є альтернативою дитячим будинкам та інтернатам. У випадку складних сімейних обставин дитину вилучають з родини і на момент вирішення проблем, вона перебуває у сімейному колі під наглядом спеціально навчених вихователів. В Запорізькій області - лише дві патронатні родини, одна із них зявилась лише місяць тому в Комиш-Зорянській територіально об'єднаній громаді. Підписуйтесь на канал та залишайте коментарі під відео! Для нас важлива ваша думка! Подписывайтесь на канал и оставляйте свои комментарии под видео! Нам важно знать, что вы думаете! Следите за TV5. Стежте за TV5: Сайт: https://tv5.zp.ua/ Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5 Twitter: https://twitter.com/TV5_ZP Telegram: https://telegram.me/tv5zp Instagram: @tv5zp

08:25:17 23.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь