A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги страхувальників!

         З 01 березня 2022 року , Більмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області припиняє свою діяльність.

15:48 22.02.2022

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ ТА ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ!

У зв'язку із змінами в адміністративно-територіальному устрої України, з метою приведення структури органів Фонду соціального страхування України у відповідність до Постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07. 2020 № 807-ІХ, постановою правління Фонду соціального страхування України від 18.11.2021 № 35 «Про внесення змін до структури органів Фонду соціального страхування України та граничної чисельності працівників Фонду соціального страхування України», з 01.03.2022 затверджено нову структуру управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області, у складі якої буде 5 відділень замість 10 існуючих на сьогодні, а саме: Бердянське, Василівське, Запорізьке, Мелітопольське, та Пологівське.

10:24 18.02.2022

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ (відео)

Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше як чергова потужна хвиля гібридної війни.

16:07 14.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь