A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Пологівські, більмацькі та розівські землекористувачі сплатили до місцевих скарбниць понад 27 мільйонів гривень

Пологівські, більмацькі та розівські землекористувачі сплатили до місцевих скарбниць понад 27 мільйонів гривень

За п’ять місяців 2021 року від пологівських, більмацьких та розівських землекористувачів місцеві отримали 27,4 мільйони гривень плати за землю. Як зазначила                в.о. начальника Пологівського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Запорізькій області Оксана Листопад, це на 6,5 мільйона більше порівняно з січнем-травнем минулого року.

12:50 16.06.2021

Друге засідання конкурсної комісії на посади директора

Друге засідання конкурсної комісії на посади директора

11.06.2021 відбулося друге засідання комісії по проведенню конкурсу на посади директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району та директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району.

08:28 15.06.2021

Оперативна інформація  щодо надання матеріального забезпечення та страхових виплат  по Більмацькому відділенню управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області  у травні 2021 року

Оперативна інформація щодо надання матеріального забезпечення та страхових виплат по Більмацькому відділенню управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області у травні 2021 року

         У травні  2021 року, Більмацьким відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області, прийнято зобов’язань (заяв-розрахунків страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам) на загальну суму 465,523 тис. грн.

11:22 14.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь