A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Оголошення

Комиш-Зорянська селищна рада Пологівського району Запорізької області ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування: спеціаліст І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності.

       Особи, які претендують на посаду, повинні мати вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, досконало володіти державною мовою, знати основні принципи роботи на комп’ютері та програмні засоби  Word, Excel.

09:00:01 12.02.2022

Електронний сервіс для пацієнтів з хронічними захворюваннями.

21 січня 2022 р. ГО «Ліки Контроль» презентувала інтерактивний електронний сервіс для пацієнтів з хронічними захворюваннями, побудований на основі відкритих державних даних, Telegram та Viber чат-бот «Спитай Гриця» - як отримувати Доступні ліки. Чат-бот розповість де отримати ліки кожному пацієнту у селі, містечку чи мегаполісі та які препарати можна отримати в програмі «Доступні ліки».

10:25:42 10.02.2022

З 01.01.2022 року розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2021 рік.

Комиш-Зорянська селищна рада нагадує, що 01.01.2022 розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2021 рік. Важливо пам’ятати, що безпосередньому поданню Вами декларації може передувати виникнення у Вас питань у зв’язку із завершенням терміну дії КЕП (кваліфікований електронний підпис) або його втратою, зміною електронної пошти, а також питань щодо вимог до відображення тої чи іншої інформації у декларації, вирішення яких потребуватиме додаткового часу. Тому просимо Вас перевірити, щоб Ви без перешкод могли зайти до Реєстру та мати всю необхідну інформацію для заповнення декларації.  На сайті Комиш-Зорянської селищної ради в розділі «Протидія корупції» підрозділі «Електронне декларування» розміщена  інформація, а саме «Покрокова інструкція для отримання ЕЦП та довідки про доходи», де Ви зможете ознайомитися як отримати новий ЕЦП через систему Приват 24 (якщо Ви є клієнтом Приватбанку), як отримати «Довідку про доходи» в Електронному кабінеті платника через веб-портал ДФС.

11:16:06 08.02.2022

Шановні жителі смт Комиш-Зоря!

   Нагадуємо, що рішенням виконавчого комітету від 16.09.2021 р. № 127 комунальним підприємством «Мрія» затверджено тарифи на вивезення твердих побутових відходів на території громади.

10:22:10 08.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь