A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Життя громади

ДЯКУЄМО ВАМ, ЛІКАРІ !

Відповідно до заходів місцевої цільової Програми розвитку комунального некомерційного підприємства Комиш-Зорянський «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 26.09.2018 р. № 14, зі змінами та доповненнями для виплати одноразової допомоги медичним працівникам, які безпосередньо задіяні в заходах, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню гострої респіраторної  хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, з бюджету об’єднаної територіальної громади Комиш-Зорянської селищної ради виділено кошти у сумі 109.166 тис. грн.

14:31:38 23.12.2020

Містобудування

17 грудня 2020 року об 11.00 год. в приміщенні Комиш-Зорянського будинку культури Більмацькою райдержадміністрацією були проведені громадські слухання (обговорення) проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території з метою реконструкції діючої АЗС з встановленням стаціонарного газового заправника за адресою: вулиця Вокзальна, 2б смт Комиш-Зоря Більмацького району Запорізької області (за межами населених пунктів)».

10:08:29 23.12.2020

Комиш –Зорянська ОТГ - безпечна громада для жінок та дівчат

 15 та 16 грудня 2020 року в межах реалізації проєкту «Сприяння безпеці громад та запобігання насильству в громадських місцях на Сході Україні»     МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» спільно з ООН Жінки в Україні провели зустріч з молоддю та робочою групою з розробки місцевої програми «Комиш –Зорянська ОТГ -  безпечна громада для  жінок та дівчат».

09:52:48 23.12.2020

ДЯКУЄМО ВАМ, ЛІКАРІ !

Світ охопила пандемія коронавірусу COVID-19. Не оминула вона і українців. Це стало серйозним випробовуванням для наших громадян. Нелегка ноша  припала на плечі всіх  медичних  працівників  в  період  епідемії  коронавірусу. Вони щодня ризикують власним здоров'ям заради здоров'я та життя інших.

18:10:54 11.12.2020

Озеленення території громади

За ініціативи селищного голови Ігоря Гнатуші, з метою озелення території громади в смт Комиш-Зоря, працівниками комунального підприємства «МРІЯ» на чолі з директором Ярославом Жаріком та працівниками відділу благоустрою та соціальної інфраструктури селищної ради були висаджені садженці широколистого клену, а головною окрасою стала ялинка, висаджена на центральній площі біля селищного будинку культури.

16:27:48 07.12.2020

Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства”.

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»,  ця акція стартувала і в Комиш – Зорянській громаді.  Працівники комунальної установи «Центр соціальних послуг» Комиш – Зорянської селищної ради  розпочали інформаційно-просвітницьку кампанію з інформування населення щодо протидії насильству. На території громади розклеєні плакати та розповсюджено інформаційні листівки. "Домашнє насильство-це злочин, від якого страждають найрідніші люди! "

06:30:16 03.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь