A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Життя громади

Переможці відбору громад партнерів у програму DOBRE

09 лютого 2021 року відбувся урочистий захід з нагоди офіційного оголошення громад переможців 4 раунду відбору до Програми USAID/DOBRE та підписання меморандуму про співпрацю між Запорізькою обласною державною адміністрацією та організацією Глобал Комьюнітіз.

09:17:39 10.02.2021

Онлайн діалог «Щодо попередження гендерно зумовленого, у тому числі домашнього насильства та заохочення до шанобливих та ненасильницьких стосунків та ґендерної рівності серед жінок та чоловіків»

29 січня представники закладів освіти, педагоги, психологи та співробітники місцевого відділу освіти взяли участь в інтерактивному онлайн діалозі «Щодо попередження гендерно зумовленого, у тому числі домашнього насильства та заохочення до шанобливих та ненасильницьких стосунків та ґендерної рівності серед жінок та чоловіків». Впродовж заходу учасники дізналися як розпізнати перші прояви різних видів гендерно зумовленого насильства, чим відрізняється сварка від насильства та ознайомилися з законодавчою базою у сфері протидії гендерно зумовленого, у тому числі домашнього насильства. Також, учасникам було надано вичерпний перелік сервісів попередження та протидії гендерно зумовленого, у тому числі домашнього насильства в Запорізькій області. Всі люди, залучені до виховного та освітнього процесу, від вихователя у садочку чи вчителя у школі до батьків вдома, мають надважливий вплив на формування світогляду учнів, тож поглиблення обізнаності всіх учасників процесу є чи не єдиним ключем до вирішення проблеми гендерної рівності та викорінення руйнівних гендерних стереотипів.  Вміння розпізнати перші прояви насильства, надати підтримку та вчасно звернутися по допомогу може одного разу врятувати комусь життя. Кожного дня ми стикаємося з десятками людей та маємо з ними взаємодію та, так чи інакше, впливаємо одне на одного. Наша мета, щоб ця взаємодія відбувалася на засадах гендерної рівності, шанобливих та ненасильницьких стосунків. Також освітянам буде надано сертифікат про учать в інтерактивному діалозі з поглибленні знань з попередження гендерно зумовленого, у тому числі домашнього насильства та заохочення до шанобливих та ненасильницьких стосунків та ґендерної рівності серед жінок та чоловіків.

11:53:51 07.02.2021

«Центр соціальних послуг» Комиш-Зорянської селищної ради проводяться бесіди з сім’ями

Працівники комунальної установи «Центр соціальних послуг» Комиш-Зорянської селищної ради спільно з начальником Служби у справах дітей та старостами сіл (відповідно до території)  постійно проводяться бесіди з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах (СЖО), щодо вживання спиртних напоїв та недопущення випадків ухилення батьків від виконання батьківських обов’язків. Особливу увагу приділяють питанню про створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині, попереджують про правову відповідальність згідно з чинним законодавством.

07:36:06 03.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь