A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Життя громади

Кожного року, 30 вересня відзначається свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків – вихователів, які дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківське тепло та турботу.

До Дня усиновлення представником від Запорізького обласного депутата Машинського Олександра Балецькою Антоніною разом із заступником селищного голови, з гуманітарних питань та соціальної політики Левадою Вікторією, директором КУ «ЦСП» Комиш-Зорянської СР Лихварь Людмилою, фахівцем із соціальної роботи Кудіновою Катериною, були сказані найщиріші слова привітання та вручені подарункові сертифікати прийомним родинам та ДБСТ, які проживають на території Комиш-Зорянської ТГ.

17:33:36 04.10.2021

Вітаємо з перемогою

                   Щиро вітаємо Комиш-Зорянського селищного голову Ігоря Гнатушу з перемогою у обласному конкурсі «Батько року» в номінації «Батько – працівників органів місцевого самоврядування».

13:57:52 17.09.2021

Робоча зустріч селищного голови та голови громадської організації

  2 вересня  20021 року відбулася робоча зустріч голови Комиш-Зорянської  територіальної громади Ігоря Гнатуші та голови ГО «Комиш-Зорянське об’єднання громадян» Олександра Василенка.  Під час наради було обговорено питання реалізації проєкту   «Говорить Комиш-Зоря» на території громади.

08:02:32 03.09.2021

27 серпня 2021 року відбулося четверте засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади.

На початку засідання виступив селищний голова  Ігор Гнатуша, який привітав усіх присутніх і побажав плідної роботи та передав слово консультантам проєкту Томашу Чубарі, Олексію Гаврилову та асистенту Миколі Крату.

14:46:21 28.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь