A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Життя громади

Міжобласний турнір пам’яті М.В. Єрмолаша

18 червня 2021 року на центральному стадіоні селища Комиш-Зоря відбувся міжобласний турнір з футболу на приз нашого земляка М.В.Єрмолаша за підтримки Комиш-Зорянської селищної територіальної громади

10:47:42 23.06.2021

1 червня , в приміщені Комиш-Зорянськогоселищного будинку культури зібралися на локальний мітап для посилення громадських ініціатив «Драйвери змін».

Це особливий формат - неформальна освітня зустріч за участю активних представників різних населених пунктів громади із спільним обговоренням актуальних питань, напрацюваннях ідеї для ініціативи та її втілення, згуртування громади та залучення жителів до прийняття рішень.

11:43:26 04.06.2021

У вівторок, 11 травня 2021 року  у Верховній Раді України відбулося засідання Консультативної ради з питань місцевого самоврядування. В цьому заході приймав участь Комиш-Зорянський селищний голова Ігор  Гнатуша

Питання порядку денного засідання Консультативної ради: «Про удосконалення законодавчого регулювання умов для фінансової самостійності бюджетів місцевого самоврядування та спроможності територіальних громад».

20:13:23 14.05.2021

Профілактичні заходи

Директором комунальної установи «Центр соціальних послуг» Комиш-Зорянської селищної ради Людмилою Лихварь, фахівцем із соціальної роботи Катериною Кудіновою, завідувачем відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яною Міщенко спільно з представником ювенальної превенції Оленою Сидоренко, старостами сіл: Іриною Недобугою, Олександром Ребром, Натальою Савічевою та Світланою Смоляною ( на постійній основі) ведеться профілактична робота з родинами, які перебувають у складних життєвих обставинах.

07:40:22 14.05.2021

9 травня -День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Невпинно наближається і той день, коли ми не матимемо жодного свідка Другої  світової війни, тому закликаємо кожного з вас у ці дні віддати шану та вклонитися нашим живим ветеранам.На території Комиш-Зорянської селищної територіальної громади залишився один ветеран Великої Вітчизняної  Війни -Ревенок Леонід Савич. Тому, сьогодні, 7 травня 2021 року  депутат Запорізької обласної ради Олександр Машинський та голова Комиш-Зорянської територіальної громади Ігор Гнатуша привітали з  ДНЕМ ПЕРЕМОГИ ветерана Великої Вітчизняної Війни Леоніда Савича та передали йому подарунки дочкою. Також продуктовий набір ветерану передав народний депутат України Олександр Пономарьов. Пам'ятаймо, що перемога над нацизмом далась нам та усьому світові надзвичайно високою ціною!

15:16:30 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь