A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Життя громади

До Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва голова громади Ігор Гнатуша, заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики

Виктория Левада та директор КЗ «Центр культури дозвілля, молоді та спорту» Комиш-Зорянської селищної ради Марина Лухтура привітали працівників сфери культури. Колективи філій були нагороджені грамотами за активну участь у підготовці та проведенні святкових заходів та високий професіоналізм.

17:33:49 11.11.2021

Привітали працівників соціальної сфери.

До Дня працівників соціальної сфери Комиш-Зорянський селищний голова Ігор Гнатуша привітав і подякував працівникам трудових колективів КУ «Центр соціальних послуг», ЦНАПу, державного реєстратора, службу у справах дітей, за їхню працю, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, небайдужість до чужого горя і болю. Ігор Вікторович виконав почесну місію вручив грамоту Департамента соціального захисту населення обласної державної адміністрації директору КУ «ЦСП» та нагородив Людмилу Лихварь грамотою Комиш-Зорянської селищної ради начальника відділу «ЦНАП» Олену Филиппову.

17:26:36 11.11.2021

Акція «Впливай на бюджет громади»

20 жовтня 2021 року старостами сіл Комиш-Зорянської громади проведена акція «Впливай на бюджет громади». Основна мета якої – зробити складну та технічну інформацію про місцевий бюджет доступною для розуміння кожного жителя громади.

10:04:18 21.10.2021

Щиро вдячні!!!

              Працівники КУ «ЦСП» Комиш-Зорянської селищної ради на чолі з директором Людмилою Лихварь разом з прийомними батькими та дітьми висловлюють подяку Запорізькому обласному депутату Олександр Машинський за подарункові сертифікати прийомним дітям до Дня усиновлення. Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

15:42:54 18.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь